Ayvalık Fiber İnternet yüksek taşıma kapasitesi ve düşük maliyetiyle karşımıza çıkar. Esnek kullanım alanı sunan fiber internet fiber optik kablolarla erişim sistemidir.  Veriler cam veya plastik tellerden oluşan fiber optik kablolarla taşınır.

Diğer internet bağlantılarına kıyasla fiber internet hızı daha yüksektir.  Tüm dünya da en hızlı internet bağlantısı olarak kabul edilen Ayvalık Fiber İnternet, ışık hızında internet olarak da adlandırılmaktadır.  İnternet bağlantı türleri arasında güvenilir ve hızı açısından en çok tercih edilen çeşidi olan fiber interneti Sarnet Telekom ayrıcalığıyla evinize veya işyerinize bağlatabilirsiniz.

Fiber internet sahibi olmak için telefon hattına ihtiyaç duyulmaz, sabit telefon hattı olmadan fiber internetinizi sorunsuz şekilde kullanabilirsiniz.

Geleceğin teknolojisi olarak adlandırılan Ayvalık Fiber İnternet alt yapısını sitemizden dakikalar içinde sorgulayabilirsiniz.  Altyapınızın uygunluğunu test etmeniz halinde sitemizdeki fiber internet kampanyalarından yararlanabilirsiniz.